dilluns, 1 de juny del 2009

Ja la tornem a tenir aquí

Suposo que a molts la frase us sonarà, la va dir el Pep Guardiola referint-se a la Champions aconseguida el dia 27, i l´he volgut aprofitar perquè fa més de dos mesos que no escric, però que després d´aquestes setmanes de descans vull dir-vos que torno a la càrrega.

Com molts sabeu a finals d´abril vaig tornar cap a Catalunya, ja que havia d´endreçar algunes coses abans de tornar cap a Cambotja. El dia 2 de juliol agafo un avió cap a Bangkok i el dia 3 arribaré a la Llar.

El mes de maig ha estat intens, com a bona culé no m´he perdut ni un sol partit del barça, i he celebrat els tres títols que els han portat a assolir una fita històrica. Però també he tingut temps per seguir fent coses per Infants del Món.

El dia 17 de maig l´amic Robert Salon va organitzar una marató de muntanya per la comarca del Pallars, i més concretament pels voltants de Sort. Després de conèixer el que estem fent a Cambotja el Robert ens va proposar de fer una aportació econòmica per cada inscrit que tingués la cursa, cosa que li agraïm de tot cor.

Per compensar el retard us poso moltes fotos de quan vam estar a la Llar amb l´Elisabet i la Marina, membres de la junta d´Infants del Món Andorra i el Roger LLeixà, fotògraf i amic.

Espero no tornar-vos a deixar tant de temps sense notícies.