dissabte, 3 de juliol de 2010

Butlletí Informatiu

Mentre anava carregant les fotos per aquest post pensava "sembla que estiguis fent un part de les darreres notícies de la Llar".
Suposo que quan fa dies que no escric tinc la sensació que tinc moltes coses per explicar i acabo fent un resum de totes elles.

Per començar vull explicar-vos que, des de mitjans de juny, ja tenim les matrícules dels dos cotxes nous. Com diu l'Elisabet "ara et pararan amb més raó!" I es que just quan anàvem per l'avinguda Norodom de Phnom Penh, direcció el ministeri de trànsit a buscar-les ens van parar la policia i ens van multar per no portar els cinturons posats. En podria fer un post sencer sobre les normes de trànsit a Cambodja, de com per exemple et multen per no portar el cinturó de seguretat, però després pots portar quinze persones en un cotxe de cinc places, tots ells sense cinturó, que no passa res. O com et multen per anar sense cas, però pots portar quatre persones més sense casc, que tampoc no passa res. Això sense tenir en compte que pots transportar tota mena d'animals o objectes, que sobre passen les mides, això sí, no t'oblidis de posar-te el casc que sinó et multen!


Matrícules Ong


El viatge a Phnom Penh no només va servir per recollir les matrícules. També el vam aprofitar per fer algunes compres, entre elles un nou filtre per l'aigua que bevem. Des de principi a la Llar s'han utilitzat filtres per purificar l'aigua que es beu, però darrerament aquests eren insuficients, així que en vam comprar un de nou, molt més modern i ràpid.
Aquesta mateixa setmana l'hem inaugurat i n'estem molt contents.


El nou filtre de l'aigua

Una altra notícia important és que tornant de Phnom Penh vam recollir les noves ulleres pel Ngék i el Yath. Encara no els he pogut fer les fotos, i em sembla que pel Ngék m'hauré d'esperar uns dies ja que en dues setmanes ja les ha trencat (i son les segones!!). Per sort l'oculista que ens les dona sempre em diu el mateix, que no pateixi si els duren poc, ja hi estan acostumats. Però jo sempre penso que una cosa és poc, i una altra cosa és que li durin dues setmanes.

El que sí que tinc és un vídeo d'aquesta mateixa tarda. M'he quedat al.lucinada mirant com el Kay Soeurth es netejava la bicicleta... ja ho veure-ho!!