diumenge, 18 d’abril del 2010

Superant obstacles

''Cuando menos lo esperamos, la vida nos coloca delante un desafío que pone a prueba nuestro coraje y nuestra voluntad de cambio'' Paulo Coelho

Sé que les darreres setmanes us he tingut una mica abandonats. Des de la marxa de la Voleak i la Saleuv han succeït moltes coses, algunes de bones, d’altres no tants; però com sóc una persona positiva em quedaré amb les bones, i de les dolentes... espero haver-ne aprés.

Per començar un obsequi d’un dia que no tenia internet, perquè us situeu.



La setmana passada vam rebre una visita molt especial, sobre tot per la Srey Nich. Després de gairebé cinc anys va tornar a venir el papa Franz, i ella va ser la nena més feliç del món al poder tornar a abraçar-lo.
Unes quantes fotos de la seva estada, i un petit regal de la Srey Nich. Gràcies pel teu gran somriure!!!











Aquesta setmana hem celebrat l’Any Nou Khmer, o el que és el mateix, tele, disco i voltar molt amb els cotxes!! Aquest any Chavang, el nostre mecànic, s’ha quedat per celebrar-lo amb nosaltres, així que hem pogut desplaçar-nos amb els dos cotxes, el que ha estat molt més cómode per tothom.
Durant els tres dies de festa hem anat a dinar a la Pagoda, hem fet una excursió a Sisophon i hem anat al llac de Trâpeang Thmor.
Han estat dies intesos, on els poquets que ens hem quedat a la Llar, hem compartit aquests dies de festa com una petita família, i malgrat que hem trobat a faltar els altres, sabem que també s’ho han passat molt bé amb les seves famílies.
Bé i com més val una imatge que mil paraules us poso els millors moments d’aquest Any Nou.