diumenge, 4 de juliol del 2010

Benvinguda!!

Fa justament una setmana que va néixer la primera neta de mr. Chamroeun, i els infants de la Llar estaven con bojos per anar-la a veure. Així que aquest matí hem agafat el cotxe i cap a Chupveary.

Per mi no era la primera visita. Ja la vaig veure el dia que va néixer, i la vaig portar a casa amb poques hores de vida. Tot i així no deixa d'emocionar-me cada cop que la veig, tant petita i tant forta alhora.

A mr. Chamroeun, com us imaginareu, li cau la "baba", encara que els infants no eren menys, i alguna nena se la mirava amb cara d'al.lucinada.

D'entrada els ha costat de tocar-la, però a la que han vist que la nena, que és molt tranquil.la, no s'immutava a les seves mans, l'han començat a remenar. Primer li han tret els peücs per veure-li els peus, després els guants que els posen perquè no es facin mal amb les ungles, per veure-li els ditets. No paraven de dir lo petita i blanqueta que és.

Per cert, la nena ja té nom: Chamroeun Virin Socheata. Chamroeun de cognom per l'avi, Virin de segon nom pel pare i Socheata perquè va néixer en dia de la bona sort. I encara que d'entrada pugui sembla molt complicat, segur que al final li acabem dient tots Ta, perquè aquí sempre tallen el nom pel final.