diumenge, 8 de febrer del 2009

Tornar a Cambotja


Tornar a Cambotja m’ha portat tots els records que he guardat durant els tres mesos que he passat a Catalunya. Els infants han crescut, sembla mentida com canvien en tan poc temps, però ho fan.
La rebuda per part d’ells va ser genial, tots em van rebre amb els braços oberts, i a mida que han anat passant els dies han sigut cada cop més les mostres d’afecte que he anat rebent.

Primer van ser els infants que viuen a la Llar, després el personal, i poc a poc han anat pasant per aquí tots els infants exteriors, que viuen amb les seves famílies, però que venen a la LLar a rebre les seves classes de repàs i activitats extraescolars.

Una de les alegries més grans la vaig tenir al visitar les escoles que vam estar construïnt al 2008 i que ja ocupen els infants de les cinc viles, Popel, Poysway, Rohal, Salachhés i Tepkosa.


La Thang You i la Pha Samnang en una estona de lleure. I el Kay Soeurth fent un potet a la classe de ceràmica.

2 comentaris:

Eduard Muntaner Perich ha dit...

Ei hola, no sabia que te'n tornaves a Cambodja tan aviat!

Molt maques les fotos. A veure si trobes temps i ens vas explicant com van els projectes des d'allà. A vegades estant sobre el terreny no és senzill trobar el temps per escriure (ho sé per experiència!) però la veritat és que val molt la pena l'esforç.

Cuida't! Una abraçada!

laia ha dit...

ei nena!!!!!

ja he vist totes les fotos i m'he posat al dia...que grans que estan!!!!
les escoles ja estan amb funcionament!!quina ilusió et deu fer!!!!

segueix disfrutant!!!!